Összes oldalmegjelenítés

2011. március 15., kedd

Újra Óbudán

Ma ismét gyönyörű napra virradtunk. Már délelőtt 10-kor rövidnadrágos idő volt. Pár perc alatt le is pirultam, úgyhogy a nap további részében tartózkodtam a tűző naptól :o)

Már délután 3-kor itthon voltunk, hogy megelőzzük a hosszú hétvégéről visszakígyózó autóáradatot. Szép hétvége volt, remélem, mindenki legalább olyan jól érezte magát, mint én.
Tegnap még egy "búcsúestét" tartottunk. Legyen ön is milliomost játszottunk éjjel fél egyig, és majdnem sikerült a 20 milliós kérdésen is túljutnunk, de olyan kérdést kaptunk, ami kifogott rajtunk.
Nem, nem. Nem ez volt a kérdés :o)))
Mikor megtudtuk a mi kérdésünkre a helyes választ, úgy nevettünk, hogy alig bírtuk abba hagyni. A kérdés az volt, hogy a trieszti filmfesztiválon milyen díjat adnak át: Arany Polip, Arany Medúza, Arany Aszteroid vagy Arany Pálma. Fogalmunk sem volt, így az Arany Polipra tippeltünk. Álmunkban se gondoltuk, hogy a helyes válasz az Arany Aszteroid :o))) Annyira nagy blődségnek tűnt, hogy már az elején kizártuk, hiszen szinte mindegyik kérdésre voltak olyan ökörségek megadva válasznak, hogy erre is azt hittük. Hát nem kellett volna :-)) A lényeg, a lényeg, hogy most már ezt is tudjuk. Bár elszálltak a virtuális millióink, de ezt is megtanultuk :o))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése