Összes oldalmegjelenítés

2011. március 12., szombat

A csodás Balcsi

És újra a Balcsin. Ősszel, mikor víztelenítettünk, sirattuk a nyarat, most örömtánccal búcsúztatjuk a telet :o))
Isteni idő volt ma, még most is nagyon klasszul süt a nap. A kertből írok éppen ;-o
Mikor megérkeztünk, római úti társunk jó szokásához híven pálesszel várt minket. Az a poén a telekszomszédságban, hogy a helyett, hogy kaput nyitnánk a két telek között, mindent a kerítésen adunk át egymásnak. Nagyon murisak a pasik, mikor nyáron a kerítésnek támaszkodva, söröskorsóval a kezükben diskurálnak :o))
Na, de nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy holnap megyünk Szigetvárra, mert hát ugye a vezérhangya az benne van az emberben. Ami a poén az egészben, hogy pont a szomszéd vetette fel a nem kis úttal járó kiruccanást, ő, akit alig lehet még a Balcsi partra is lecsalni, mert csak a saját kertjében érzi jól magát. Ennek a kis kirándulásnak azért is örülök, mert legalább szoktatva lesz a római sétákhoz.

 Az uram épp a cserépkályhát tömi fahasábokkal, hogy estére megfelelő legyen a klíma. Soha szebbet-jobbat nem kívánhat az ember, mint amilyen a mai nap volt. Pontosan, tervszerűen érkezett a jó idő.


Nagyon sokan voltak lefelé is az M7-en. Minden parkolóban fóliába csomagolt szendvicset majszoló kirándulók, focit rugdosó gyerekek, a mosdónál sorba álló anyukák :o)))) Tényleg megmozdult a természet.

Mindenkinek nagyon jó pihenést a hosszú hétvégére,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése